SV Atalanta is met spoed opzoek naar nieuwe train(st)ers voor jongens turnen en kleutergym

Sportvereniging Atalanta uit Maasbracht is met spoed op zoek naar een enthousiaste trainer voor de jongens recreatie groep.
De jongens recreatie groep turnt op woensdag van 16.15-17.15 uur in de gymzaal in Maasbracht. In overleg is een andere dag of tijdstip eventueel mogelijk.

Daarnaast is Sportvereniging Atalanta uit Maasbracht op zoek naar een enthousiaste trainster / trainer voor de kleutergym. De kleutergym bestaat uit een opstartende groep met jongens en meisjes in de leeftijd van 4 – 6 jaar. De kleutergym staat op dit moment ingepland op maandag van 15.30 – 16.30 uur in de gymzaal in Maasbracht. In overleg is het mogelijk om de lestijden te veranderen.

Voor meer informatie of bij interesse neem contact op via info@svatalanta.nl of
via 06 – 13958794.

Bestuur S.V. Atalanta Maasbracht