Aanmelding is mogelijk via 2 manieren.

1. je kan online gelijk de gegevens invullen en aan ons doorgeven. (ga naar online formulier)
  2. door ons aanmeldingsformulier lidmaatschap volledig ingevuld in te leveren bij de train(st)er van de betreffende groep.

Aanmeldingsformulieren zijn verkrijgbaar in de gymzaal via de train(st)er of kan je onder aan deze pagina aanvragen.

Vóór definitieve aanmelding behoort maximaal 2 keer vrijblijvend deelnemen tot de mogelijkheden!

Zodra de ledenadministratie de aanmelding verwerkt heeft ontvangt u een inschrijfbevestiging per e-mail.

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

Je kunt eventueel ook zelf een aanmeldformulier aanvragen. Vul hiervoor onderstaande gegevens in. Je ontvangt het formulier dan per e-mail.

Na het verzenden ontvangt de geadresseerde een Aanmeldformulier met verdere uitleg.

De sportvereniging voor iedereen binnen de gemeente Maasgouw