Turnen – selectie

DitĀ is de wedstrijdgroep van S.V. Atalanta, waar op een leuke manier naar de wedstrijden toe getraind wordt.

Kinderen uit de recreatiegroepen kunnen worden uitgenodigd om te komenĀ trainen in de selectie. De selectie traint twee keer per week in Maasbracht en ongeveer 1x in de maand wordt er in de turnhal van Weert getraind. In de wedstrijdgroep wordt door verschillende gediplomeerde train(st)ers lesgegeven die zelf ook veel turnervaring hebben.

Iedere turnster in deze groep neemt deel aan individuele wedstrijden, waar op alle onderdelen van het turnen een oefening geturnd wordt. Ook wordt er aan teamwedstrijden deelgenomen.

S.V. Atalanta Maasbracht
Selectie Turnen Dames

Zie zie hier filmpjes en foto’s van de selectie en het huishoudelijk reglement voor wedstrijd turnen.

De sportvereniging voor iedereen binnen de gemeente Maasgouw