Paashaas op bezoek bij de Special Gym

Op zaterdag 3 april was er een bijzondere gast bij de specialgym
Een grote paashaas van stro stond midden in de gymzaal. De ouders genoten in de kantine van een kopje koffie of thee en iets lekkers, terwijl hun kinderen ijverig in de weer waren. Voor de ouders was dit weer een gelegenheid om gezellig bij te praten en te kijken naar de prestaties van hun kinderen.
 
De les stond in het teken van Pasen. Zoals iedere les werd er ook nu gestart met een opwarmmuziekje. Lekker rennen op muziek en zodra de muziek stopte, moest je zo snel mogelijk bij de paashaas gaan staan.
Daarna werden er allerlei estafettespelletjes gedaan, waarbij de teams bijvoorbeeld zo veel mogelijk paaseieren moesten verzamelen of zo snel mogelijk naar de overkant brengen. Vervolgens werd er een paashaasparcours opgebouwd, waarover de eieren naar de mand van de paashaas moesten worden getransporteerd. Sommige hulphazen maakten er nog een moeilijkere opdracht van door de eieren op een lepel in plaats van in de hand te dragen. En er waren zelfs hazen die de lepel in hun mond namen in plaats van de hand. Dit was heel lastig bij het op en afstappen en het springen, maar het lukte.
De les werd besloten met een spelletje ei werpen en vangen in een netje.
Kinderen en ouders waren erg enthousiast. Op de foto’s is de gezelligheid te zien.
 
Om de foto’s van deze leuke paasgym te zien, kunt u op de volgende link klikken: