Aanmelden

Aanmelden voor proeflessen

Voordat je besluit lid te worden van onze club kun je uiteraard een aantal proeflessen volgen. Voor deelname aan een proefles kun je je het beste melden bij de (hoofd)trainster van de betreffende activiteit. Met haar kun je afspreken welke dag of dagen je de proeflessen kan volgen

Je kunt maximaal 2x deelnemen aan een afzonderlijke activiteit voordat we je verzoeken lid te worden van onze vereniging.

Mailadressen hoofd trainsters vindt je via deze link.

Aanmelden als lid 
 
Als je besluit lid te worden van SV Atalanta kun je je aanmelden via deze link

Als je je wilt aanmelden voor meerdere activiteiten kun je dit als opmerking toevoegen op het digitale aanmeldformulier. 
Je ontvangt per mail een bevestiging van je inschrijfverzoek, waarna de ledenadministratie jou verzoek gaat verwerken. 
Zodra je verzoek verwerkt is krijg je per mail een inschijfbevestiging en de voorwaarden toegestuurd, en ben je lid van onze vereniging. 

Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd.

Een uitzondering hierop zijn de leden die gebruik maken van de peutergym. Leden van de peutergym worden van de activiteit uitgeschreven in de maand waarop ze 4 jaar worden en naar de basisschool gaan. Uiteraard kunnen de peuters wel lid blijven van onze vereniging om aansluitend aan een andere activiteit deel te nemen.


Voor contributie inning maken we gebruik van automatische incasso. 
 
Indien je gebruik kunt maken van subsidie van stichting leergeld of Jeugdsportfons kun je dit aangeven in het aanmeldformulier. 
De ledenadministratie regelt dan de financiele afwikkeling met de betreffende instanties. 

Voor informatie over subsidie mogelijkheden kun je je wenden tot Jeugdfons Sport en of het Stichting Leergeld.  
 

De sportvereniging voor iedereen binnen de gemeente Maasgouw