Nooit te oud om weer te gaan turnen!

 

Een paar weken geleden hebben wij een oproep geplaatst om te inventariseren of er interesse is om een ‘senioren turngroep’ op te richten met oud-turnsters van Atalanta of mensen met turnverleden. We hebben een aantal positieve reactie mogen ontvangen, dus met ingang  van 2015 zijn de eerste vier trainingen gepland!

De trainingen zullen één keer per drie weken op vrijdagavond van 20.30 – 22.30 uur plaatsvinden in de gymzaal in Maasbracht. De kosten per les zijn €4,50. De eerste les moet dit bedrag contact betaalt worden, zodra je ingeschreven staat bij de vereniging kan dit ook via automatische incasso.

Per training willen we met minimaal 5 personen zijn die komen trainen om het door te laten gaan. Om overzicht te houden wie er allemaal komt, verloopt de inschrijving via een facebook-event. Mocht je geen facebook hebben en wel deel willen nemen, mail dan naar sv.atalanta@gmail.com.

De eerste vier trainingen staan gepland op:

– 16 januari 2015
– 6 februari 2015
– 27 februari 2015
– 20 maart 2015

Na deze vier trainingen gaan we evalueren of er voldoende animo is,  hoe de trainingen verlopen, of eenmaal per drie weken voldoende is en of hoe de ‘senioren turngroep’ verder gaan indelen.

Heb je interesse om ook deel te nemen? Stuur een facebook bericht of mail naar sv.atalanta@gmail.com om aan de facebook-eventen toegevoegd te worden. Ook voor vragen kun je via facebook of e-mail terecht.

Sportieve groeten,

Milou van Pol-Engelen en Noortje Wielders