S.V. Atalanta Beweegplein

Sportvereniging Atalanta uit Maasbracht organiseert op woensdag 28 oktober een hele dag vol leuke beweegactiviteiten; Het Beweegplein. We starten om 10.15 uur en om 15.30 uur is het afgelopen.

In de Andreashal zijn verschillende beweegpleinen ingericht voor zowel jongens als meisjes. Er is onder andere een trampoline plein met twee grote tuintrampolines, een airtrackplein met verschillende opblaasbare gymmaterialen, een battleplein, rope skipplein, dansplein en turnplein. Ook aan de jonge kinderen is gedacht bij het peuter en kleuter beweegplein, waar kinderen van 1,5 jaar tot 6 jaar onder begeleiding van een volwassene kunnen bewegen en ontdekken.

Er worden op deze dag gratis workshops georganiseerd op het turnplein, airtumbling plein, rope skipplein en peuter en kleuterplein. Tussen de workshops door mogen de kinderen vrij op de verschillende pleinen bewegen, proberen de opdrachten uit te voeren en zo voor ieder plein stempels te verzamelen. Tussendoor krijgen de kinderen gratis ranja en een appel.

Schrijf je via het inschrijfformulier op deze site in voor één of meerdere workshops:
10.30 – 11.00 uur peutergym en kleutergym
11.30 – 12.00 uur turnen jongens en meisjes 6 tot 10 jaar
12.30 – 13.00 uur airtumbling (vanaf 6 jaar)
13.30 – 14.00 uur rope skipping (vanaf groep 4)
14.30 – 15.00 uur turnen jongens en meisjes 10 jaar en ouder

Het beloofd een leuke en sportieve dag te worden, dus neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee om samen alle beweegpleinen in de Andreashal te ontdekken!