S.V. Atalanta behaald twee zilveren medailles op de Limburgse Kampioenschappen

Zaterdag 3 juni mochten de eerste twee meiden van S.V. Atalanta hun oefeningen laten zien op de Limburgse Kampioenschappen in Weert. 
Evi van Goor (jeugd niveau 7) en Tessa Tobben (instap niveau 9) waren deze eerste wedstrijd aan de beurt. Beide turnsters hebben hard getraind voor deze wedstrijd. Evi turnde een goede wedstrijd en zette een mooie vloeroefening neer. Evi belandde jammer genoeg net naast het podium. Ze werd uiteindelijk 4e. Tessa Tobben turnde ondanks haar vele zenuwen een goede wedstrijd.  Ze behaalde een mooie 6e plaats. Ondanks dat deze dames net naast het podium eindigden was het een geslaagde dag.  
 
Op zondag 3 juni stond de 2e dag van het Limburgs Kampioenschap op het programma. In de ochtend mocht Madelon Koopmans ( Junior 8) openen. Madelon was redelijk zenuwachtig maar opende zeer sterk op vloer en sprong met op allebei het hoogste punt. Maar op balk sloegen de zenuwen toe en moest Madelon helaas afkomen. Toch werd ze beloond met een welverdiende zilveren medaille. De 2e wedstrijd was het de beurt aan Noë Pols en Kelly Geerlings, Pupil I, niveau 8. Beide openden sterk met een mooie vloeroefening en een goede sprong. Op brug maakte Noë een klein foutje. Op het laatste toestel balk, was van zenuwen niks te merken en zette beiden dames een goede oefening neer. Noë belande uiteindelijk op een mooie 7e plaats en Kelly haalde een zeer verdiend op de 2e plek.