Waterspektakel – AANGEPASTE TIJDEN

Woensdagmiddag 6 september duurt het waterspektakel voor de basisschooljeugd van 13.30 tot 16.30 uur. In verband met de weersverwachtingen zijn alle activiteiten ’s middags. Het avondprogramma vervalt, het koelt in de avond flink af en dan is zwemmen niet meer mogelijk. In overleg met de organisatie en het zwembad is besloten dat dit de beste en veiligste optie is. Excuses voor het eventuele ongemak.

De deelnemers van het avondprogramma kunnen in de middag deelnemen aan het waterspektakel!

Er zijn al veel aanmeldingen … het wordt reuze gezellig. Zit je op de basisschool en vier je het jubileum van de gemeente Maasgouw mee?

Wij hopen je te mogen begroeten. Mochten er nog vragen zijn horen wij het natuurlijk graag (spektakel2017@hotmail.com).

Opgelet! Aangepaste tijden waterspektakel!Woensdagmiddag 6 september duurt het waterspektakel voor de basisschooljeugd van 13.30 tot 16.30 uur. In verband met de weersverwachtingen zijn alle activiteiten 's middags. Het avondprogramma vervalt.Zit je op de basisschool en vier je het jubileum van de gemeente Maasgouw en dat van het Eurobad mee? Dan ziet JOGG Maasgouw je graag om 13.30 uur in het Eurobad. Tot ziens! Groetjes van JOGG en alle andere partijen die dit sportieve spektakel mogelijk maken.

Geplaatst door Jongeren Op Gezond Gewicht Maasgouw op maandag 4 september 2017