Start nieuwe sportseizoen

Sportvereniging Atalanta Maasbracht start maandag 22 augustus met het nieuwe sportseizoen. Zij doet dat niet alleen met haar lessen, maar ook met een uitgebreid bestuur en een vernieuwde website.

Lessen
De diverse lessen zijn gericht op verschillende doelgroepen. Atalanta biedt: Peutergymnastiek, Kleutergymnastiek, Turnen (recreatief), Jongensturnen, Turnen (selectie), Airtumbling, Aerobics/Bodyfit en Special Gym.
De jongens turnen ook komend seizoen weer onder leiding van Nederlands Kampioen Rens van Voorst. Een verandering is dat de jongens voortaan turnen op vrijdag van 16.30 tot 17.30 uur. De trainingstijden van alle groepen staan onder het hoofdstuk ‘Lesaanbod’ op de website www.svatalanta.nl. Zowel de naam van de site als van het email-adres zijn veranderd, het streepje staat er niet meer tussen.

Bestuur en commissies
Het bestuur van S.V. Atalanta is afgelopen weken uitgebreid. Het bestuur bestaat uit Roland Grispen, Johan Meurs, Lia Wielders, Noortje Wielders, Sandra Rooyen, Mark Glaesmakers, Angelé Boom en Marjan van der Heijden. U kunt contact opnemen met het bestuur via
info@svatalanta.nl of via (0475) 461172.
Daarnaast werkt S.V. Atalanta met commissies voor de verschillende activiteiten. Meer informatie hierover is te vinden op de website.